Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/botosq45/public_html/system/database/mysql.php on line 6
Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/botosq45/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/botosq45/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_library_session.php on line 11Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/botosq45/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/botosq45/public_html/vqmod/vqcache/vq2-system_library_session.php on line 11Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/botosq45/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/botosq45/public_html/index.php on line 181Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/botosq45/public_html/system/database/mysql.php:6) in /home/botosq45/public_html/system/library/currency.php on line 45 Confidentialitate si date personale - Botosei copii - Incaltaminte pentru copii, bebelusi si nou nascuti

Confidentialitate si date personale

 

Utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse in timpul creerii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului sau parolei personale. Criss Kinder Shop SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

Utilizatorul este de acord ca Criss Kinder Shop -Cumparaturicopii.ro sa prelucreze datele cu caracter personal potrivit prevederilor Legii nr. 677/2001 pe teritoriul Romaniei si /sau in strainatate, direct sau prin partenerii contractuali ai Cumparaturicopii.ro in scop de marketing, pentru efectuarea de analize statistice si activitati de marketing. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii au in special urmatoarele drepturi: de informare si acces la date, de interventie asupra datelor, de opozitie la colectarea si prelucrarea datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individiuale, dreptul de a se adresa justitiei precum si modalitatile de exercitare a acestora. Utilizatorii declara ca sunt de acord ca Cumparaturicopii.ro sa prelucreze datele lor personale furnizate, potrivit Legii nr 677/2001 si ca au luat la cunostinta de drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 mai sus mentionate.

 

Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.