Termeni si conditii

Preturi

 

Preturile produselor au toate taxele incluse si sunt afisate pentru fiecare produs in parte. Cumparaturicopii.ro va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de Criss Kinder Shop SRL.

 

Politica de returnare

 

Inainte de a face o comanda, parcurgeti cu atentie toate informatiile si imaginile ce insotesc produsul dorit pentru a avea o imagine clara si completa a produsului, si daca acesta corespunde necesitatilor Dvs. din toate punctele de vedere. Daca totusi, detaliile furnizate nu va sunt suficiente, scrieti-ne la adresa de mail sau telefonati-ne la numarul afisat in pagina de contact.

Daca produsul comandat nu este ceea ce va doreati sau considerati ca este ceva in neregula cu el, IL PUTETI RETURNA IN 10 ZILE DE LA PRELUAREA COLETULUI, iar noi va vom inapoia integral banii sau vom schimba produsul cu altul, cu conditia sa pastrati ambalajul initial iar produsul sa nu prezinte urme de utilizare.

 

Declinarea responsabilitatii

 

Imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare in prealabil de catre producatori.

 

Criss Kinder Shop  SRL nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv compania isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs dispare din oferta furnizorului. Clientul va fi notificat in acest sens si isi va primi inapoi banii incasati de Criss Kinder Shop SRL pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

 

Utilizatorul (clientul, vizitatorul) este de acord ca legile romane in vigoare sa guverneze "Termeni si conditii de utiliare" prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) siteului 127.0.0.1 ; va fi solutionata in instanta orice disputa de orice fel care nu poate fi solutionata pe cale amiabila, in conformitate cu legile romane in vigoare.